AGRO FRESH CONNECTION.
actief in de wereld van FOOD. Gespecialiseerd in geconditioneerd transport tussen de verschillende Greenports en Retailers in Nederland.

OVER ONS


DIENSTEN 

UW PARTNER IN VERS LOGISTIEK.

 

AFC biedt logistieke oplossingen voor uw Transport. Met onze ruim 25-jarige ervaring zijn wij uitgegroeid tot een logistiek dienstverlener met veel kennis en ervaring. Ruim 60 vrachtwagens zijn dagelijks onderweg naar onze klanten om producten tijdig af te leveren. Met de divisies 'Vers Logistiek', 'Distributievervoer' en 'Containervervoer' ontzorgen wij uw transport in Benelux en Ruhrgebied. Dit doen we van FTL tot LTL, en van fijnmazige distributie tot aan landelijk vervoer.

Lees meer >

AGRO
FRESH
CONNECTION.
 

Dagelijks actief in de agrarische sector.

 


 

Als het echt vers moet blijven.

 


 

Iedere dag nieuwe connecties.

 

 


SAMEN STERK.


Onze cultuur is ons succes. Met een team wat bestaat uit een vriendschappelijke club mensen die passie heeft voor logistiek, doen we toffe dingen. Er wordt hard gewerkt maar we houden ook van een feestje. We zijn eigenzinnig, flexibel, durven te veranderen en staan voor elkaar klaar.  Communicatie is key en dat doen we op een eerlijke, directe en open manier.

Lees verder >DUURZAAMHEID & MVO.

Zorg en aandacht voor elkaar en de dingen om ons heen, dat zit in ons DNA. Bij AFC kijken we steeds naar nieuwe manieren om een duurzame en verantwoorde kwaliteit te leveren. Een schoon wagenpark is daarbij natuurlijk een belangrijk onderdeel. Maar duurzaamheid gaat ook bijvoorbeeld over het terugdringen van het aantal vervoersbewegingen, zuiniger rijden, betere inzetbaarheid van mensen, en moderne technieken en gebouwen. Zo zijn we bijvoorbeeld gevestigd in een pand met een warmte- en koudebron en ligt ons dak vol met zonnepanelen. Verwarmen in de winter van ons kantoor of het koelen van versproducten in de zomer gebeurt op een verantwoorde manier.

Lees verder >