AFC - COOL LOGISTICS.
We zetten #COOLLOGISTICS groot op onze vrachtwagens. De logo's zijn duidelijk zichtbaar op onze kleding en gadgets. Werken bij AFC is bezig zijn in de topsector Logistiek met het vervoer van gezonde producten. 

 

FLEXIBEL zijn door gewoon te doen.
DROMEN, DURVEN, DOEN!


AFC - VOORSTELRONDJE.
We zijn een no-nonsens bedrijf waar jij jezelf kunt zijn. Een bedrijf waar je niet gestraft wordt als je fouten maakt. Dromen, durven en doen, alleen zo leren we iedere dag. Chauffeurs werken zelfstandig op de auto en worden ondersteund door kleine en zelfstandige teams op kantoor. Er is ruimte voor pionieren en binnen je verantwoordelijkheden is er veel vrijheid. 


CHECK ONZE CHAUFFEURS VACATURES >AFC - CULTUUR.
Wij vinden een gezonde bedrijfscultuur belangrijk. We zijn open, eerlijk en direct in onze communicatie. We hebben aandacht voor elkaar, voor onze klanten en leveranciers. Uitdagingen zijn er iedere dag maar door "gewoon te doen" weten we iedere klus te klaren.

CHECK ONZE VACATURES OP KANTOOR >

Open, eerlijk en direct maakt SAMEN STERK
Van plantje tot maaltijd, WIJ LEVEREN.


AFC - VERSE SOEP.
Elke dag willen we een beetje beter worden. Elke dag wat dichter bij ons doel. Dat kan alleen als we het beste in elkaar naar boven halen en de energie hooghouden. Reden waarom onze voertuigen van alle gemakken zijn voorzien en een maaltijd onderweg gezond op 'tafel' kan worden gezet. Op kantoor krijgen we dagelijks de beroemde vers gemaakte soep voorgezet.